We zijn in Kazachstan
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Jos
25 Augustus 2006 | Nederland, Ursem
We zijn in Kazachstan! Wezijn gisteren de grens overgestoken. Wezitten nu in Uralsk in een Internetcafe. We hebben helaas al twee dagen achterstand dus we moeten een deel van het programma gaan overslaan. Er zijn hier en daar wat problemen met de supportauto waar Simon in rijd. Verder gaat alles wel goed. De grensovergangen duren wel lang maar daar gingen we al van uit. Boodchappen doen gaat ook wel goed, we herkennen aardig wat we willen hebben. Vanochtend gaan we even de stad in om boodschappen te doen. We hebben maar kort de tijd hier dus hier laat ik het even bij.
Tot later!
Groeten, Jos
25 Augustus 2006 - 09:35
Laura En Lizette:
Wat gaaf dat we wat van je horen!!!!wat jammer dat jullie een deel moeten overslaan!we volgen je nieuws elke dag!!
Tot Horens!!
laura en lizette. -
25 Augustus 2006 - 09:36
Tot Horens!!
laura en lizette. -
29 Augustus 2006 - 12:36
Ruud Nouris:
Jos,
Ik volg je nauwlettend! Maar volgens de landkaart zit je nog gewoon in Ursem, je neemt me toch niet in de maling!?
Groet
Ruud -
03 September 2006 - 19:07
Marco B:
Leuk om vandaag wat van je te horen uit Almaty! Ruud heeft wel een puntje of wij het allemaal moeten geloven.....Groetjes uit Nibbik. -
04 September 2006 - 07:39
Laura En Lizette:
Hallo, ben je er nog of neem je ons nu nog (meer) in de ma(i)ling? -
04 September 2006 - 10:49
Marco S:
Mooi man! Heb je toevallig gisteren mij nog geprobeerd te bellen? Telefoon stond uit. Maar ik ga ervan uit dat alles verder goed is.
Groetjes uit S.